Osobni blog
ZsaZsa L'amour
Koliko vas je tu?
Nema zapisa.
Blog
petak, prosinac 5, 2014
Hej! 

    Čitam malo stare postove, komentare, gledam slike, slušam "stare pjesme".. Koliko je vremena prošlo...6, skoro 7 godina. Bili su to zabavni dani na blogeru. Sve je bilo življe, glavni shoutbox je uvijek bio pun ljudi, mladih ljudi, djece - među kojom sam bila i ja...A sad imam 20 godina.

    I onda shvatim kojom brzinom vrijeme leti..Možda ne mogu vratiti sve te trenutke, ali definitivno su se zaljepili za moje misli i nikad neće ispariti. Bloganje mi je jedna od najljepših uspomena ikad! Ponekad se sjetim i pogledam kaj ima novo, a kad ono, tu na blogu sve pusto i prašnjavo..stoji onako kako sam ostavila..nema ljudi, nema komentara..ali sve vrvi glasnim uspomenama. Zato pišem i sad...Znam da vjerojatno nitko neće čitat, osim moje sister ( bok Žofi :D :* i sretan ročkas sa zakašnjenjem! ) jer moja generacija više ne koristi bloger..ali ovo je za mene. Stariju mene, koja će to čitati za par godina i opet se prisjećati svega iznova..Tak da od sad kad uzmem vremena, bacam svoje misli na ovaj virtualni papir, pa ko voli, nek izvoli :)

 Za sve koje zanima ponešto o mom radu (ako itko ikad vidi ovaj post) -tj. pjevanju, mogu posjetiti moj Youtube kanal OVDJE. (Ili facebook profil -  ZsaZsa L'amour) Snimam covere, većinu vremena balade.. i želim to podjeliti s vama i zauzvrat primiti nekakav feedback, jer mi komunikacija sa ljudima izvan mog malog glazbenog svijeta pomaže u izgradnji mene kao osobe - pogotovo u prihvačanju kritika i prihvačanju različitosti ukusa i pogleda/slušanja svijeta različitih pojedinaca..

Pred menom je duga autocesta i veliko raskrižje...Ili da se bolje izrazim, let u LA, negdje tokom veljače 2015...Čekaju me sati studia, snimanja spotova, hrpetina zabavnih i glazbeno nadarenih ljudi...I puuno, puno zabave! Jedva čekam! I kako god završila ta moja priča, ne postoji kraj, ne postoji krivi kraj..Bitan je samo početak koji sanjam cijeli svoj život, a dalje je samo beskonačno putovanje...A ja ih obožavam! Stavim slušalice, pustim najdražu playlistu, gledam kroz prozor i pišem pjesme...Samo kaj ovaj put nisam samo promatrač, nego postajem jedan od pilota...I jedva čekam, jeeeedva čekammmm!!! Za kraj ću samo citirati Christininu pjesmu .. :" To the sky, I rise, spread my wings and fly"

Ready, steady, GOOOO! :*

christinasuperblog @ 17:25 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
srijeda, listopad 23, 2013
Ima jedna pjesma koja mi se posljednjih dana stalno vrti po glavi...bez prestanka...zapravo, svakih 5 minuta se ulovim kako ju pjevušim, ako ne na glas, u mojim mislima...Tekst je toliko dubok, ima smisla...ne volim pjesme koje su napunjene samo redovima nabacanih riječi, koje nemaju nikakvo značenje, ni emocije...kakvu poruku one prenose zapravo? Priznajem, slušam i ja takve gluposti...al kad pjevam, uvijek odaberem nešto što mogu prenesti na slušatelja i poistovjetiti se sa pričom... :) Pa eto, ako vas i dalje zanima koja mi je to pjesma zaglavila u mislima..... 

P.S. ovo je moj prvi cover uređivan u Sony Vegasu..još se upoznajem sa svom tom modernijom tehnologijom...pa ima oštrih rezova i prijelaza..al vježbom do savršenstva! 

Nadam se da će vam se svidjeti!

 

              

christinasuperblog @ 18:47 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, prosinac 23, 2012
           

christinasuperblog @ 23:00 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
nedjelja, svibanj 27, 2012
Heloo, evo mene s novom pjesmom :) Jučer smo se odlično zabavili u Oroslavlju na 19.-oj "ORONOTI" . Pjevala sam kao gost :)

          

christinasuperblog @ 19:11 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
srijeda, svibanj 16, 2012
Ne želim duljiti.. :D evoo :)

 

         

christinasuperblog @ 20:01 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
srijeda, travanj 4, 2012
Možda je neobično to što sam kao jedna 17-ogodišnjakinja odlučila otpjevati baš ovu pjesmu, jer većina moje generacije se ismijava iz takvih pjesama. Meni je ovo jedna od najdražih hrvatskih pjesama..A kad sam čula izvedbu naše Tajči, dirnulo me do suza..i svaki put kad ju slušam se naježim, nikad mi nije dosta :) Ovu pjesmu posvećujem svom pokojnom djedu jer me podsjeća na njega, i na njegov vinograd - zagorske brege...

 christinasuperblog @ 13:41 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.